« palaa listaukseen

DreamLeader Oy

Olen kokenut ja monipuolinen johtamisen ammattilainen, joka saa ihmiset innostumaan ja asiat tapahtumaan. Minulla on yli 20 vuoden kokemus vaativista B-B palveluliiketoiminnan johto-, esimies-, asiantuntija- ja kehitystehtävistä.

Intohimonani on paremman ja tuottavamman liiketoiminnan kehittäminen. Kokemuksesta tiedän, että liiketoiminnan onnistuminen syntyy ihmisten kautta – innostuksen ja intohimon johtamisella. Johtajan tärkein tehtävä on johtaa organisaation innostusta, koko työyhteisön halua onnistua ja saavuttaa tuloksia – yhdessä tekemällä. Tiedän yksinkertaisten asioiden toimivan parhaiten – myöskin johtamisessa.

Yhdessä tekemällä, intohimolla ja yksinkertaistamalla saavutetaan parhaat liiketoiminnalliset tulokset. Tämän kokonaisuuden osaaminen on suurin vahvuuteni. Näiden asioiden osaamisella olen onnistunut useissa erilaisissa tehtävissä työhistoriassani. Annan tämän osaamiseni ja kokemukseni nyt Sinun käyttöösi.
(http://www.dreamleader.fi/ 22.1.2018)

Virallinen nimi:DreamLeader Oy
Y-tunnus:2817676-1
Perustettu:2017
Osoite:Kuhilastie 29, 20780 Kaarina
 
Verkkosivu:
LinkedIn:https://www.linkedin.com/in/tomi-kasurinen-59893630/
Facebook:https://www.facebook.com/modernijohtaminen/?fref=ts
Twitter:https://twitter.com/kasurinentomi

Palvelut

Suorahaku / headhunting:
Ilmoitushaku / testaus:
Henkilöstövuokraus:

Lisätietoa

Liikevaihto ja henkilömäärä ei saatavilla 2.7.2018

DreamLeader Oy, viralliselta nimeltään DreamLeader Oy. DreamLeader Oy (Y-tunnus 2817676-1) on perustettu vuonna 2017. Yritys sijaitsee osoitteessa Kuhilastie 29, 20780 Kaarina. Palvelut: suorahaku, ilmoitushaku.